Wybierz język

Pomoc i wsparcie

Subskrypcja

Chcę chwilowo zrezygnować z Subskrypcji, jak to zrobić?

Jeżeli podejmiesz decyzję o tym, że przez jakiś czas nie chcesz odnawiać Subskrypcji, wystarczy wejść na widok zarządzania ofertą i wybrać przycisk “Zawieś”. Obecnie trwająca oferta pozostanie aktywna zgodnie z końcem ważności doładowania. Natomiast później Subskrypcja przejdzie w stan NIEAKTYWNY - nie zostanie odnowiona, a zatem nie będzie możliwe korzystanie z usług do czasu jej przywrócenia, czyli ponownego włączenia Subskrypcji. Po upływie ważności oferty, niewykorzystane wcześniej GB przepadają.

Miej na uwadze, że w przypadku wyłączenia Subskrypcji, numer pozostanie ważny przez 183 dni od ostatniego doładowania, a następnie nastąpi jego dezaktywacja.