Pomoc i wsparcie

Taryfa głosowa

Czy niewykorzystany pakiet internetu skumuluje się z nowym?

Jeśli regularnie doładowujesz swoje konto, niewykorzystany wcześniej pakiet kumuluje się z nowym. W przypadku przerwania ciągłości doładowań, gdy wcześniejszy pakiet zostanie wyłączony, nie ma możliwości jego przywrócenia. Po kolejnym doładowaniu otrzymasz nowy pakiet internetu.

Jeżeli chcesz mieć pewność, że doładowanie wykonuje się w odpowiednim momencie, dzięki czemu internet nigdy nie przepadnie, zachęcamy Cię do uruchomienia autodoładowania.

Czy ta odpowiedź była pomocna? tak nie   21 z 23 uznało to za pomocne
Masz więcej pytań? Skontaktuj się z nami! Powrót do Pomoc i wsparcie